De koers uitzetten van de Europese uitbreiding van Star

Star bouwt voort op haar indrukwekkende erfgoed in het Verenigd Koninkrijk door haar diensten in Europa te introduceren, te beginnen in Nederland. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar goed geïnformeerde, creatieve en getalenteerde mensen om ons team (met het hoofdkantoor in Amsterdam) te versterken voor diverse functies van adviseurs voor aanwerving op alle anciënniteitsniveaus.

Als integraal deel van ons team kunt u profiteren van de volgende voordelen:

Autonomie - als deel van een klein team heeft u de kans om een echte impact te maken, maar binnen het kader van een grote organisatie, die ambieert wereldleider te worden; wij willen in contact komen met mensen die enthousiast zijn over het vooruitzicht om een bedrijf op te bouwen en een echt verschil te maken.

Werkgebied - een deel van het succes van Star is te danken aan ons vermogen om ons snel en intelligent aan te passen aan veranderingen in opkomende markten. Als onderdeel van Star's adviesteam heeft u de mogelijkheid om met klanten in contact te komen die verder gaat dan alleen het vervullen van vacatures; we moedigen onze adviseurs aan om dicht bij de uitdagingen van de klant te komen en gebruik te maken van Star's dienstenpakket om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die een commerciële impact heeft voor onze klanten.

Toewijding aan kwaliteit - Star en Uniphar zijn toegewijd aan langdurige relaties boven snelle winsten; hierdoor is kwaliteit de kern van alles wat wij doen, en wij willen graag in contact komen met anderen die onze manier van denken delen.

Sterren genieten ook van flexibele werkregelingen en een concurrerend salaris - en arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemma Head via contactus@star-europe.com

Over Uniphar

Star maakt deel uit van de Uniphar Group, een toonaangevende groothandelaar en dienstverlener voor de farmaceutische- en gezondheidssector in Ierland, met een omzet van meer dan 1,2 miljard euro.

Uniphar’s infrastructuur van wereldklasse en investering in mensen en analyses helpen hen om een werkelijke impact te maken voor klanten, door gebruik te maken van meerdere oplossingen voor uitbesteding met behoud van hun kerncompetenties - geweldige mensen en klantervaring.