Impact maken

Via de dienst uitbesteding van Star kunnen klanten enkele of alle commerciële dienstverlening en de taken die verband houden met het beheer ervan uitbesteden aan Star; om dit proces te starten werken we nauw samen met onze klanten om hun uitdagingen te begrijpen. Vervolgens gebruiken we onze ervaring, marktinzicht, gegevens en analyses om een op maat gemaakte oplossing voor uitbesteding te ontwerpen die de gewenste commerciële impact zal leveren.

 • Contractverkoop & Teams voor markttoegang

  Star levert uitbesteding-teams voor bedrijven in de sectoren levenswetenschappen, de farmaceutische industrie en bedrijven in medische apparatuur/hulpmiddelen. Een projectmanager fungeert als aanspreekpunt bij elke klant voor een snelle en eenvoudige communicatie; onze teams worden ondersteund door innovatieve hulpmiddelen en uitstekende eerstelijnsmanagers om ervoor te zorgen dat ze alle nodige middelen hebben om de overeengekomen commerciële resultaten te leveren.

 • Vacaturemanagement

  Star's vacaturemanagement biedt extra middelen voor kortetermijnscenario's, om in te spelen op seizoensgebonden schommelingen in de markt of om bijvoorbeeld te voorzien in vacatures op kortere termijn.

 • Multi-kanaals

  Door onze multi-kanaalsdienst kunnen onze mensen communiceren met professionals en betalers via hun favoriete communicatiekanaal.

  Onze uitgebreide databank voor kanaalvoorkeur stelt ons in staat om namens onze klanten commerciële teams samen te stellen en in te zetten op basis van de behoefte van een merk en de gewenste communicatiestijl van de desbetreffende markt.

 • Productversterking activeren

  Via het model voor 'activeren' van productversterking kunnen klanten winst op een kasneutrale manier optimaliseren, omdat Star volledig verantwoordelijk is voor verkoop, marketing en patiëntenondersteuning.

  Voor bedrijven die de Europese markt betreden, kan het model ook worden gebruikt om een merk te lanceren, terwijl de noodzaak om een commerciële infrastructuur op te zetten wordt weggenomen.

/img/frontend/megaphone_full.png