Wat meer informatie over ons

Star is een gespecialiseerde aanbieder voor uitbesteding en werving; we ontwikkelen bevredigende carrières voor getalenteerde kandidaten en leveren impactvolle commerciële oplossingen voor klanten.

Star werd in 2002 in het Verenigd Koninkrijk opgericht als aanbieder van uitbestedingen voor de sector levenswetenschappen. Het bedrijf groeide snel en was in 2015 uitgegroeid tot het meest geprefereerde bureau in de sector; - de gevierde en bekroonde cultuur hielpen mee om het bedrijf te onderscheiden van zijn concurrenten. Star maakt nu deel uit van Uniphar PLC, een bedrijf van €1 miljard dat end-to-end productondersteuning biedt, waaronder toeleveringsketen, levenscyclusbeheer en klinische commerciële diensten. Door de culturele compatibiliteit van de overname kon Star haar ondernemersgeest behouden en tegelijkertijd haar dienstenaanbod uitbreiden, verbeterd door de gegevens, analyses en technologie van de grotere Uniphar Group.

De Europese uitbreiding van Star begon in Nederland. Hier selecteerde Star zorgvuldig een team van getalenteerde, goed geïnformeerde en creatieve adviseurs met een passie voor het opbouwen van kwaliteit en langdurige samenwerkingsverbanden met kandidaten en klanten, met ondersteuning van de aanzienlijke voorzieningen, infrastructuur en kennis van Star.

Als Star-kandidaat kunt u van onze adviseurs verwachten dat ze u helpen om een succesvolle en bevredigende carrière op te bouwen. Ze nemen de tijd om uw ambities te begrijpen, ondersteunen u in het sollicitatieproces en helpen u de vaardigheden te ontwikkelen die u nodig heeft om uw ambities te realiseren.

Klanten van Star mogen op maat gemaakte oplossingen verwachten om de commerciële impact te vergroten - of we nu gebruikmaken van uitbesteding of werving om onze strategie uit te voeren, Star richt zich op het vinden van de juiste mensen voor uw bedrijf, en zorgt ervoor dat ze worden ondersteund om een optimale commerciële impact te bereiken.

Ons doel is uiteindelijk onze klanten en kandidaten te helpen om op alle aspecten van het leven meer voldoening en succes te behalen en daarmee een positieve invloed te hebben op de zorgverlening aan patiënten.

Over Uniphar

Star maakt deel uit van de Uniphar Group, een toonaangevende groothandelaar en dienstverlener voor de farmaceutische- en gezondheidssector in Ierland, met een omzet van meer dan 1,2 miljard euro.

Uniphar’s infrastructuur van wereldklasse en investering in mensen en analyses helpen hen om een werkelijke impact te maken voor klanten, door gebruik te maken van meerdere oplossingen voor uitbesteding met behoud van hun kerncompetenties - geweldige mensen en klantervaring.