De juiste mensen aan uw zijde

De ervaren adviseurs van Star gebruiken hun kennis, ervaring en netwerken in de sector om getalenteerde mensen te vinden voor permanente carrièremogelijkheden die perfect aansluiten bij de cultuur en het takenpakket van elk bedrijf.

 • Verkoop & markttoegang in de farmaceutische sector

  Star's deskundige adviesteam zal getalenteerde mensen aantrekken voor de verkoop van veld- of meerkanaals farmaceutische producten, markttoegang, speciale geneesmiddelen, betrokkenheid van betalers en ondersteunende rollen.

 • Ondersteunende rollen voor Marketing & Commercieel

  Ons team heeft de ervaring en netwerken om getalenteerde mensen aan te trekken voor alle marketing- en commerciële functies, van brand managers tot opleiders en medewerkers bij toeleveringsketens.

 • Medische apparatuur/ hulpmiddelen & technologie

  Star's adviesteam gebruikt de ervaring met de nuances en complexiteit van het verkopen van apparatuur om mensen te vinden met de vaardigheden die passen bij de unieke behoeften van elke klant.

 • Leidinggevend

  Star voorziet in leidinggevende functies in marketing, verkoop, bedrijfsbeheer en personeelszaken namens biotech, bedrijven met medische apparatuur/hulpmiddelen en wereldwijde farmaceutische organisaties.

/img/frontend/megaphone_full.png

"ik ben enorm onder de indruk van de kwaliteit en de inzet van het team van Star. Ik ben ervan overtuigd dat zij ons kunnen helpen in het bereiken van onze visie."

Vaccines Lead, internationale farma organisatie